tiistai 19. marraskuuta 2013

Järjestystä lappukaaokseen


Tiedättekö, missä teidän lempipiponne ohje on? Omani on vuoden 2010 kalenterin takana. Tämän hetkisen ikuisuusprojektin suunnitelma on ruutupaperilla, samoin kahvallinen virkattu kori, viime talvena virkattu huivi on lähimmästä mainoksesta repäistyssä lappusessa, ja jossain on vielä joku ruutupaperin pala, jossa on neulekuvion ruutupiirros, kenties pitsisukkiin. Tajusitte varmaan pointin, lappusia ja lippusia paikat täynnä.


Jokin aika sitten lankalaatikkoani siivoillessa ihastelin vyötteiden tekstipätkiä ja samassa välähti. Siivoamisessa tai tavaroiden järjestelemisessä on vain se huono puoli, että hallitusta kaaoksesta tulee vähemmän hallittu järjestys. Laitoin täysin varmasti laatikon pohjalta ja erinäisistä pusseista löytyneitä vyötteitä jonnekin talteen, mutta ne ovat mystisesti kadonneet. Varmaan löytyvät huomenna, kun niitä ei enää tarvitse.



Tässä se nyt on, järjestystä lappukaaokseet ja vyötteille käyttöä! Tarvitaan ihan tavallinen pahvinen kulmalukkokansio, lempivyötteitä, sakset ja liimaa. (Ja dymo, jos vaikka sattuu kaksi vyötettä olla ärsyttävästi leveämpiä kuin muut.)

Ei kommentteja: