Parin viikon päästä pitäisi leipoa muutama mustikkajuustokakku, sellainen uunissa paistettava versio. Google antoi niin kiitettävän määrän hakutuloksia, että pakkohan sitä oli vähän testata etukäteen. Valitsin tämän ohjeen, se tuli useammassakin paikassa vastaan. Mutta koska olen vähän huono noudattamaan ohjeita, oli sitäkin heti muutettava. Valkosuklaan jätin pois kokonaan, minkä vuoksi lisäsin hieman sokeria, ja mielestäni juustokakut huutavat aina vähän sitruunaa, joten raastoin hieman kuorta sekaan ja puristin vähän mehua.
Omastani ei tullut ollenkaan niin
kaunis. Mustikat olivat pakasteesta ja päästivät vähän nestettä, vaikka
pyöräytinkin ne perunajauhoissa. Laitoin niitä enemmän, varmaan tuplasti ohjeen määrän. Paistaakin sai hieman pitempään jäisten
marjojen takia. Jotenkin käsitin, että nuo mustikat olisivat uponneet tuonne täytteeseen, mutta hyvin kelluivat. Ensi kerralla sitten sekoitan.
Hyvää se silti oli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti